[wpml_language_selector_widget]
Personal Christmas gift for employee and business relations

Share

Aandacht voor elkaar in moeilijke tijden

In deze economisch moeilijke tijden van de corona crisis komt het erop aan: wie valt er weg, en wie blijft er staan. 

Veel bedrijven hebben moeite om te overleven. En dan soms wordt heel pijnlijk duidelijk dat de relaties met klanten of leveranciers onder druk komen te staan.

Sommigen bedrijven kiezen ervoor om hun leveranciers niet, of veel later te betalen. Dat kan nadelige gevolgen hebben voor je imago en je betrouwbaarheid. 

Maar er zijn ook bedrijven die een beroep kunnen doen op hun goede zakelijke en persoonlijke relatie om elkaar door deze crisis heen te helpen. Dat kan dan net de doorslag geven, en kan zelfs het verschil maken tussen overleven of ten onder gaan.

Hopelijk knokken veel bedrijven zich met succes door deze periode heen, en kunnen we ons richten om onze producten en diensten te leveren aan onze relaties en klanten.

Loyaliteit aan klanten, medewerkers, afnemers en andere relaties zou wel eens een belangrijke succesfactor kunnen zijn voor succesvolle bedrijven, zeker in deze tijd van tegenslagen en problemen.

Dank je wel zeggen voor de support kun je op verschillende manieren doen. Belangrijk is dat je laat zien dat je bedankje welgemeend en persoonlijk is.

Loyale relaties helpen je om zakelijk te overleven. 

You may also like...

Share