[wpml_language_selector_widget]

TYPICAL DUTCH GIFTS

Important information

Authentic Dutch art

Wat kunt u van ons verwachten?

Xelboo selecteert originele, handgemaakte Nederlandse kunst relatiegeschenken. Onze aangesloten kunstenaars hebben een sterke verbinding met de Nederlandse cultuur. Sommige van onze leveranciers bestaan al eeuwenlang! U mag van ons alleen de beste kwaliteit relatiegeschenken verwachten.

Omdat onze producten met de hand gemaakt zijn, kunnen ze onderling kleine verschillen vertonen. Onze kunstenaars doen hun uiterste best om producten van series zoveel mogelijk gelijk te laten zijn. Ieder relatiegeschenk leveren we met een certificaat van echtheid.

We leveren ieder opdracht op met de grootste persoonlijke zorg en aandacht. We leveren de bestelling zelf bij af, of schakelen een professionele vervoerder in. In dat geval geven we u de track & trace informatie, zodat u de bestelling zelf kunt blijven volgen.

Certificaat van echtheid

Wij voorzien alle producten van een certificaat van echtheid. Dit certificaat bevat informatie over uw product, datum van aankoop, naam van de kunstenaar etc. Ieder certificaat heeft een uniek nummer.

Wij garanderen exclusiviteit. Wij maken onze relatiegeschenken speciaal en exclusief voor u.

Alle Xelboo producten zijn handgemaakt in Nederland. We werken uitsluitend met Nederlandse producten, leveranciers en kunstenaars. De prints laten we ook in Nederland vervaardigen. We staan voor onze Nederlandse top kwaliteit.

Ons certificaat van echtheid bewijst dat u een uniek en Nederlands topproduct heeft gekocht of gekregen.

quality guaranteed

Met de grootste zorg verzonden

Internationale Verzending

Onze relatiegeschenken verpakken en verzenden wij met de grootste zorg. Wij kiezen de meest geschikte verzender, afhankelijk van type en aantal producten. Wij werken veel samen met DHL, een van de grootste en betrouwbaarste vervoerders van west Europa.

Uw ontvangt van ons het track and tracing nummer, zodat u uw zending kunt volgen totdat deze bij u is afgeleverd.

Voordat we de relatiegeschenken gaan vervoeren stemmen we met de vervoerder af, en informeren we u over de verwachte afleverdatum. In de meeste gevallen leveren we de bestelling af tussen 5 en 10 werkdagen.