[wpml_language_selector_widget]

TYPICAL DUTCH GIFTS

Wedding gifts

Authentic Dutch art

Op zoek naar een perfect huwelijkscadeau of give away?

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Als je zelf  of je partner van Nederlandse afkomst bent is het leuk om uw gasten een typisch nederlands geschenk te geven. De handgemaakte Nederlandse klompen van Lbetho zijn een mooi geschenk, die geheel naar uw wens gemaakt worden.

 

Gaat u naar een huwelijk?

Kent u iemand die binnenkort gaat trouwen? Verras het bruidspaar met een origineel en handgemaakt cadeau, zoals  een paar origineel nederlandse klompen.

Xelboo levert de gepersonifieerde handgemaakte bruidsklompen in samenwerking met Lbetho Art. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht,  maken we de klompen speciaal voor u. Daarna verzenden we deze zo snel mogelijk naar u toe. Normaal gesproken duurt het een week om deze speciale klompjes te vervaardigen.

made
just for you

Organiseert u een huwelijk?

Voor uzelf, of voor een ander?
De handgemaakte Nederlandse kunst van Xelboo is de ideale eye catcher.
Je wilt iets bijzonders meegeven aan de gasten, een herinnering aan een prachtige dag. Het vinden van dat perfecte cadeau kan een uitdaging zijn. Origineel, betaalbaar en het liefst iets dat mooi blijft. De handgemaakte kunst van Xelboo vormt een bijzonder cadeau dat gasten zeker zullen waarderen.
Meer

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over de kosten? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Information on the couple to be married