5stepprogram2

Share

De weg naar een persoonlijk relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Xelboo gelooft alleen maar in service op maat. Daarom zijn wij niet het type bedrijf waarvan u een standaard brochure ontvangt.

Xelboo bestaat uit een team van enthousiaste creatievelingen met een passie voor unieke relatiegeschenken

We bedenken, ontwikkelen en leveren op maat gemaakte relatiegeschenken.

Xelboo is geen groot, gelaagd bureau, maar werkt juist met direct contact-van idee tot afgeleverde relatiegeschenken. Dit leidt tot een goed gestroomlijnde, zeer persoonlijke en efficiënte manier van werken.

De werkwijze van Xelboo: van wens tot persoonlijk en onderscheidend relatiegeschenk.

our 5 step program

to a personal business gift

Het eerste contact doen wij graag persoonlijk. Een geslaagd geschenk begint bij een goed gesprek. Wat past bij uw organisatie of het merk waarvoor we aan de slag gaan? Wat is d doelgroep, de gelegenheid, de planning, het globale budget?

Tijdens deze fase kunnen we onze creativiteit kwijt. Want dat is waar we bekend om staan. We gaan aan de slag en komen terug met een aantal originele voorstellen.

Xelboo mailt of komt bij u langs om de voorstellen te presenteren en te bespreken. Samen met u werken we naar het definitieve concept toe. In deze fase beslist u over de het aantal geschenken, de verpakking etc. Pas als precies het juiste idee erbij zit, gaan we over naar de volgende fase.

Als het voorstel akkoord is, leveren we de opdracht op met een professioneel team van kunstenaars, ontwerpers en leveranciers.

We leveren de hoogste kwaliteit. We hanteren voor onszelf als naar buiten: afspraak is afspraak.

U ontvangt uw producten. Hierbij heeft u uw eigen en unieke relatiegeschenk, dat bij uw bedrijf past, voor u betaalbaar is en waarmee u een hoge waardering krijgt bij uw relaties. U slaat dus eigenlijk 3 vliegen in 1 klap.

Creatieve, originele relatiegeschenken met impact voor ieders budget-dat is waar Xelboo goed in is.

Meer weten over relatiegeschenken op maat?

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk relatiegeschenk?

Neem dan snel contact met ons op en ontdek of onze uniek werkwijze past bij uw organisatie.

Wij helpen u graag verder!

 

Take a look at our

personalised business gifts

A truly personal business gift, handmade and authentic Dutch? These companies proceeded you and got their relations a thoughtful gift.

Discover >

You may also like...

Share