[wpml_language_selector_widget]
[currency_switcher]

RELATIEGESCHENKEN CASE

De locatie als geschenk

DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam – NDSM Wharf

De locatie als geschenk

Hoe DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam – NDSM Wharf
haar loyale klanten waardeert met handgemaakte kunst.

Waardering voor loyale klanten

Klanten die terugkomen een extra blijk van waardering geven: dat was de aanleiding van deze DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam – NDSM Wharf om Xelboo te vragen een uniek relatiegeschenk te ontwerpen. Het hotel staat op een mooie en industriële locatie in Amsterdam. Het NDSM eiland kent een rijke historie die bol staat van vakmanschap, hard werken en het maken van kwalitatief hoogstaande producten. Dat wilden ze terug laten komen in dit geschenk.

Geschenk in stijl van het hotel


Xelboo’s kunstenares Liesbeth Oudshoorn ging aan de slag met deze opdracht. Zij ontwierp een speciale ‘celebration’, een klein paneelschilderij. Het ontwerp van de celebration is al even bijzonder en onderscheidend als het hotel zelf. De kenmerkende omgeving diende als inspiratie. NDSM is industrieel erfgoed, met werven en smederijen uit de vorige eeuw. In deze moderne tijd is street-art als een bijzondere activiteit in deze regio gevestigd. Oudshoorn: “We hebben zowel de oude als de nieuwe industrie gecombineerd tot één kunstwerk. Een relatiegeschenk voor loyale klanten van dit mooie en luxe hotel. Het resultaat is een uniek en persoonlijk relatiegeschenk van het management team van een servicegericht en bijzonder hotel.”


Dit hotel voegt daar een extra dimensie aan toe. Ze onderscheiden zich door echt en persoonlijk gastheerschap. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht. Zowel de zakelijke gast als de toerist wordt gastvrij onthaald en in de watten gelegd. Het verschil zit in de details: een rondleiding door het hotel bij de check in, het bieden van de mogelijkheid om toch nog een andere kamer te nemen. Het kan allemaal in dit hotel. Het voelt als thuiskomen. Dat gevoel wilden ze graag vertalen in een relatiegeschenk; door de illustratie van Oudshoorn kan de hotelgast nu ook thuis terugblikken op zijn ervaring.

Een relatiegeschenk

Dat bij je past

Dit luxe hotel laat hun gasten thuis nagenieten van hun ervaring door een Celebration mee te geven, een klein kunstwerk gemaakt door de artiest Liesbeth Oudshoorn.

Persoonlijke overhandiging

Xelboo zelf hanteert ook een persoonlijke benadering in de klantrelatie. Marcel van Zweden, partner van Xelboo, vertelt: “We zijn speciaal naar het Amsterdamse NDSM eiland gegaan om de relatiegeschenken voor deze gewaardeerde klant te overhandigen. We doen graag de extra stap om onze klanten persoonlijk te ontmoeten en te horen of alles naar wens is. We waren verheugd om van de front office manager Tom Rademaker te horen dat hij blij was met de speciaal voor het hotel ontworpen relatiegeschenken. Wij zijn pas blij als de klant helemaal tevreden is.”