[wpml_language_selector_widget]

Client case

Interimbureau Velten & De With

Onze klant is een gespecialiseerd bureau voor tijdelijke inhuur en interim management in finance & control posities. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door de persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Ze kennen de markt door en door en hebben diepgaande kennis van de branches van hun klanten.

Uniek & Persoonlijk

door Liesbeth Oudshoorn

Al meer dan 9 jaar maakt Lbetho Art unieke en persoonlijke celebrations voor dit bedrijf.
Ieder jaar werkt Lbetho met de eigenaren de creatieve plannen en concepten uit. De basis van de celebrations is de kleurencombinatie in zilver en paars van het bedrijfslogo. Hierdoor zijn alle celebrations met elkaar verbonden. Ze hebben een unieke en zeer herkenbare ‘ handtekening’. De celebrations vormen een privé relatiegeschenken verzameling voor de klanten van het bedrijf. De klanten waarderen deze geschenken en beschouwen ze als waardevolle ‘ hebbedingen’ .

Merry Christmas

Onze klanten gebruiken de ontwerpen van de celebrations voor de jaarlijkse kerstkaarten. LbethO Art zorgt voor het drukwerk en de afhandeling van de kerstkaarten.
Dit is een goed voorbeeld hoe de celebrations op verschillende manieren worden ingezet als relatiegeschenk in het relatiebeheer. Bekijk hier de kunst die LbethO maakte voor dit finance interimbureau:

Sailing at Sunset

Dit is het eerste schilderijtje dat LbethO voor Velten & De With maakte. Het thema was de samenwerking, samen in een bootje stappen en maar zien hoe hoog de golven gaan komen.

Every year we keep the fire burning

Christmas 2017/2018

Wil jij je klanten een persoonlijke kerstkaart sturen? Laat er één ontwerpen speciaal voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor meer informatie.
Contact