Case study zimaco

Case study Zimaco

Dit relatiegeschenk is gemaakt voor een interim management organisatie in Nederland.

Exclusief ontworpen voor Zimaco

Het verhaal achter de Celebration

Liesbeth Oudshoorn van Lbetho Art, licht toe:

“Onze klant is eigenaar van een interim management organisatie. Het bedrijf is een toonaangevend dienstverlener op de interim markt. De belangrijkste expertises liggen op de terreinen van verandermanagement en fusies en overnames. De teamleden van interim professionals hebben meer dan 30 jaar ervaring in de financiële en interim wereld.
Het relatiegeschenk is geïnspireerd op centrale thema’s samenwerking en vertrouwen, die horen bij de interim opdracht.

Een tastbare herinnering
aan een waardevolle interim opdracht

Bij het eindgesprek van de afronding van de interim opdracht overhandigt de eigenaar van de interim organisatie een celebration aan de opdrachtgever. Dit relatiegeschenk is een tastbare herinnering voor het gegeven vertrouwen van de opdrachtgever en de gunning van de interim opdracht.

Een handgemaakt en origineel geschenk voor uw relaties?

Heeft u ook een bedrijf in de zakelijke dienstverlening en waardeert u uw relaties ? Wilt u hen ook een blijvende herinnering geven nadat u uw diensten heeft verleend? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Is the world not enough

De klant is een internationale producent van composite opslagtanks en pijpleidingen.
De opdrachtgever is directeur/eigenaar van dit bedrijf. Tijdens de opdracht is het aantal buitenlandse vestigingen uitgebreid. Het bedrijf heeft activiteiten van amerika tot australie. De samenwerking met de opdrachtgever was heel intens tijdens de herfinanciering en de acquisitie van de buitenlandse vestigingen.
De celebration symboliseert de succesvolle internationale uitbreiding van het bedrijf. De expansie kende (bijna) geen grenzen.

We’re going where the sea is blue

De klant is een hypotheekbank. De opdrachtgevers zijn de directieleden van de bank. Na de kredietcrisis worden er bij de hypotheekbank grote veranderingen doorgevoerd bij het debiteurenbeheer van de klanten van de bank. Tijdens de opdracht is heel intensief met de opdrachtgevers samengewerkt. Met het bedrijf is werk gemaakt naar het creëren van een eigen niche in de markt, de zogenaamde blue ocean strategie.
De veranderingen die daarbij horen op de afdeling zijn goed en snel doorgevoerd. Het thema van de blue ocean strategie is de inspiratie geweest voor deze celebration. De celebrations staan nu op de bureaus van de directieleden.

The world is not enough

De klant is een grote nationale bankverzekeraar. De opdrachtgever is de CFO van de bankdivisie van de organisatie. Na de financiele crisis worden er bij de klant diverse veranderprocessen en verbeteringen doorgevoerd. Na een succesvol verlopen verandering in het rapportage proces krijgt de opdrachtgever een aanbieding van een grote verzekeraar en verlaat vervolgens de organisatie om de ambitie en carriere dromen te realiseren. De gedrevenheid en ambitie van de opdrachtgever vormen de inspiratie voor deze celebration.Bij de afscheidsreceptie is dit relatiegeschenk aan de opdrachtgever overhandigd.

celebrate your success

Keep the world on turning

De klant is een internationale producent van composite opslagtanks en pijpleidingen. De opdrachtgever is de CFO van deze organisatie.
Tijdens de opdracht heeft het bedrijf diverse grote internationale opdrachten uitgevoerd. In samenwerking met de opdrachtgever zijn deze projecten opgezet op bijzondere lokaties in Afrika, Azie en Europa. Bij deze projecten waren snelheid en transport van mensen, machines en materialen belangrijke succesfactoren. De snelheid, het continu in beweging zijn en de intensieve samenwerking en teamwork vormen de inspiratie van dit relatiegeschenk.

Watch the dog

De klant is een hypotheekbank. De opdrachtgevers zijn de directieleden van de bank. Na de kredietcrisis worden er bij de hypotheekbank grote veranderingen doorgevoerd bij het debiteurenbeheer van de klanten van de bank. Tijdens de opdracht is heel intensief met de opdrachtgevers. Met het bedrijf is werk gemaakt naar het creren van een eigen niche in de markt, de zogenaamde blue ocean strategie. De afdelingsmedewerkers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van het veranderingsproces van werkwijze en gedrag. Een van de thema’s van het veranderingsprograam was dat de houding en de functie van de afdeling moest veranderen naar het gedrag van een waakhond. Dit thema is gesymboliseerd in deze celebration. De celebations hangen op de afdeling of staan nu op de bureaus van de medewerkers.

Spring is in the air

De klant is een grote international chemische producent.
De opdrachtgever is de cfo van de EMEA productielokaties. Het bedrijf is overgenomen door een branchegenoot. Na de overname is er een turbulentie transitieperiode, waarin systemen en werkwijzen in een hoog tempo aangepast worden. Tijdens de opdracht is met de opdrachtgever samengewerkt om alle veranderingen in een korte tijd door te voeren. Na een succesvol verlopen verandering in het rapportage proces krijgt de opdrachtgever een aanbieding van een grote speler in de dienstverlening en verlaat vervolgens de organisatie om de ambitie en carriere dromen te realiseren. Voor haar begin teen nieuwe lente in de loopbaan.
Het veranderen naar een nieuwe periode, en het positivisme en gedrevenheid van de opdrachtgever vormen de inspiratie voor deze Celebration.

We've seen it in the movies

De klant is een hypotheekbank. De opdrachtgever is manager Risk Management. Na de kredietcrisis worden er bij de hypotheekbank grote veranderingen doorgevoerd bij het debiteurenbeheer van de klanten van de bank.
Tijdens de opdracht is heel intensief met de opdrachtgever samengewerkt. Met de afdeling zijn de processen en de rapportages aangepast.
De opdrachtgever is een filmliefhebber en ziet een veranderingsproces als een film die gemaakt wordt. Het maken van films, en van de voortdurende beweging van processen vormen de inspiratie voor deze Celebration.