Design Blog

Het perfecte relatiegeschenk

Kijk naar onze artikelen om inspiratie op te doen voor uw eigen relatiegeschenk om de binding met uw klanten te versterken

Typical Dutch

Lees alles over onze Nederlandse gewoontes en nieuws.

Nederland en zijn historie

Nederland staat bekend om zijn lange en rijke historie. Nederland heeft beroemde schilders als Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn voortgebracht. Nederlandse kunst is wereldberoemd en al sinds eeuwen staat ons land bekend voor het kenmerkende design en vakmanschap.

Naast de schilderkunst heeft Nederland nog vele andere rijke tradities en iconische producten en bedrijven.

We hebben een selectie gemaakt van traditionele en historische Nederlandse gewoontes en producten.   We blijven onze website vernieuwen met typische nederlandse onderwerpen. Kijk regelmatig op onze site om de nieuwste artikelen te lezen

De Nederlanders

Hun kunst

En hun bijzondere Design

De rijke Nederlandse historie is vol van meesterwerken en bijzondere producten. Denkt u bijvoorbeeld aan de beroemde schilderijen van de Hollandse meesters, de windmolens en het befaamde delfts blauw aardenwerk, afkomstig uit de Gouden Eeuw. De wereldberoemde Amsterdamse grachten zijn een kunstwerk op zichzelf. De grote Hollandse meesters putten hun inspiratie uit de prachtige en spannende luchten, landschappen en vergezichten. Ontdek meer over het Nederlandse culturele erfgoed.

Discover more about the Dutch heritage >

Alles over

Nederlandse geschiedenis en cultuur

De windmolens zijn kenmerkend voor het typisch Nederlandse landschap , omgeven door weiland en polders…

Read all about windmills

Wat weten we van Nederland? Wist u dat we meer dan 17 miljoen inwoners hebben die wonen op slechts 41 miljoen kilometer? En wist u dat er in Nederland meer fietsen zijn dan inwoners?

More about the Netherlands

Amsterdam is de beroemde hoofdstad van Nederland.

Read all about Amsterdam

Who hasn’t seen the work of Vincent van Gogh? The famous painter was born in the Netherlands.

More about Vincent van Gogh

Volendam is a village where history seems to come alive. Beautiful tiny houses, the Dutch ‘paling’ fish and lot’s of water and fisherman boats.

Get to know Volendam

We hebben een beroemde piraat. Zijn naam is klein, maar zijn daden zijn groot. Kent u hem? Zijn naam is Piet Hein.

who was Piet Hein?

Wie heeft er nu nog nooit kunstwerken gezien van  Vincent van Gogh? Deze beroemde schilder is geboren in Zundert in de Nederlandse provincie Noord Brabant.

More about vincent van gogh

In Volendam komt de Nederlandse historie tot leven.Je kunt hier prachtige schilderachtige huisjes, de beroemde Paling en veel vissersboten en plezierjachten zien.

get to know Volendam