Landkaart

Share

OCIM en Zimaco bedanken met Xelboo relatiegeschenk

In 2019 bestaan de interim management bedrijven OCIM en Zimaco 20 jaar.

“In 1999 startten wij, Liesbeth Oudshoorn en Marcel van Zweden met onze interim management bedrijven. Sinds die tijd werken we ook samen om interim opdrachten te doen voor tevreden klanten.

We gaan ons jubileum vieren met onze relaties.

In 20 jaar bouw je veel relaties op. In de eerste plaats met de vele opdrachtgevers waar we leuke en interessante opdrachten en projecten hebben gedaan. Daarnaast hebben we vaak zaken gedaan met eigenaren en consultants van intermediairs. En natuurlijk hebben we met verschillende collega-interim managers gewerkt en kennis gedeeld.

We gaan in 2019 veel van onze relaties bezoeken. We willen hen persoonlijk bedanken voor de mooie samenwerking en het vertrouwen dat ons is gegund in de afgelopen 20 jaar.

We gaan onze relaties bedanken op een persoonlijke, onderscheidende en een bij ons passende manier.

Wij zien er naar uit om oude bekenden weer te ontmoeten en te spreken.

Duurzame relaties tussen bedrijven ontstaan alleen maar als er ook sprake is van een persoonlijke relatie. En persoonlijke geschenken onderhouden de vriendschap.

Als we bij onze relaties op bezoek gaan, laten we graag een tastbaar aandenken van onze waardering en dankbaarheid achter. Dit aandenken is speciaal gemaakt voor onze bijzondere en gewaardeerde klanten, intermediairs en andere relaties.” 

Benieuwd wanneer Marcel en Liesbeth bij u langsgaan? Houd de site in de gaten!

You may also like...

Share