TYPICAL DUTCH GIFTS

about xelboo

Originele Nederlandse handgemaakte relatiegeschenken voor al uw zakelijke relaties.

Nederlandse relatiegeschenken

Xelboo is een marktplaats voor originele en handgemaakte Nederlandse kunst relatie geschenken. Wij zijn een trotste ambassadeur en vertegenwoordiger van Dutch design. Onze producten passen geweldig goed op kantoor en in huis.

We staan voor een perfecte kwaliteit. Al onze producten zijn voorzien van een certificaat van echtheid. Meer weten over ons en onze werkwijze?Neem dan Contact met ons op

Rabobank StartToGrow Aftermovie

StartToGrow is gecreëerd om startende ondernemers, maar ook groeiende ondernemingen die een extra stap willen zetten, te stimuleren.

Bekijk de aftermovie voor meer over StartToGrow.

Rabobank StartToGrow Awards 2019

Afgelopen 19 juni 2019 was de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2019 bij het Cosun Innovation Center in Dinteloord.

Xelboo was genomineerd voor zo’n award. Deze prestigieuze geschenken gaan naar start-ups in West-Brabant die het verschil maken. 

De jury heeft vastgesteld dat Xelboo een mooi concept is door het samenbrengen van de competenties van Marcel en Liesbeth. Met Marcels netwerk en saleservaring en Liesbeths creatieve brein, is de jury er van overtuigd dat Xelboo commercieel sterk staat door zich te positioneren in de nichemarkt van zakelijke relatie geschenken.

Leer Xelboo kennen:  bekijk onze nominatie video.

OUR BRANDS

Geselecteerde kunstenaars.

Onze kunst is afkomstig van een selecte groep kunstenaars. We werken samen met galleries, schilders en andere kunstenaars. We kiezen onze partners met grote zorg uit. De hoge kwaliteit staat bij ons voorop. 

VIEW BRANDS>

Onze partners zijn gekwalificeerd en uitgezocht door onze specialisten van Xelboo. We gebruiken alleen kunstwerken die handgemaakt zijn en die een duidelijke connectie en binding hebben met de nederlandse historie en cultuur.

Als u meer informatie wilt over onze kunst en onze kunstenaars, neemt u dan contact met ons op.

 

Our brands

true dutch design

Onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op Nederlandse kwaliteit en originaliteit.

Klanten zeggen...

"Great work!
Beautiful hand-painted clogs."

Arn van der Vorst
Mevapex

"Easy to order. They had more than 1 tile. Looking forward to receiving the order in a few days. Thanks"

Elisabeth Gay Swanson
Velten & De Width