[wpml_language_selector_widget]

Share

Wat mag een relatiegeschenk kosten?

Een betere vraag vinden wij: Wat is uw relatie waard?

Bij Xelboo hebben we het liever over de toegevoegde waarde die relatiegeschenken opleveren voor de korte en lange termijn. Want dat is waar het om draait:  klantenloyaliteit zorgt voor continuïteit!

Iedereen weet dat het behouden van bestaande klanten goedkoper is dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Maar ook om klanten te behouden is het nodig om hierin te  investeren.

Zakelijke relaties en persoonlijke relaties horen bij elkaar. Iedere business is people business. Het zijn mensen van bedrijven die producten maken of diensten leveren. En het zijn mensen van bedrijven die deze producten of diensten kopen en gebruiken.

Met de  relatiegeschenken van Xelboo kunt u uw relaties op een persoonlijke, originele en positieve manier verrassen en koesteren.

Image

 

Relatiebeheer is een echte kunst

Het onderhouden van contacten met uw relaties is een belangrijk onderdeel van het zakendoen. Of u nu een product maakt of een dienst verleent, uw klanten verdienen uw aandacht.

Een goed en passend relatiegeschenk is onderdeel van een professioneel uitgevoerd relatiebeheer. Met dit relatiegeschenk bereikt u dat uw klant positief over u denkt. En: dat hij of zij iedere keer zich de goede relatie met u en uw bedrijf herinnert.

Het juiste relatiegeschenk onderstreept de goede relatie tussen u en uw klant.

 

U bent uniek en uw relatiegeschenk is dat ook.

Natuurlijk zijn uw producten of diensten bijzonder. U bent beter dan uw concurrent en onderscheidt u met uw unieke kwaliteiten. Daar past natuurlijk ook een bijzonder relatiegeschenk bij.

Wij maken niet EEN relatieschenk, maar UW eigen en unieke relatiegeschenk. Wij maken dit voor u en, en vooral: met u. We werken een eerste idee uit tot een relatiegeschenk dat voor u op maat gemaakt is.

We zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Uw relatiegeschenk ondersteunt uw imago en maakt het verschil met de concurrentie.

Een goed relatiegeschenk legt de verbinding van uw product, dienst of merk met het gewenste imago van uw bedrijf. Het biedt u de kans om u ook op dit onderdeel te onderscheiden van de concurrentie. U doet net dat stapje meer, want ‘ uw eigen’ relatiegeschenk geeft aan dat u het belangrijk vindt om iets extra’s te doen voor uw klanten.

En: het geeft uw klant het gevoel en de bevestiging dat hij of zij belangrijk is voor u en uw bedrijf.

 

Relatiegeschenken en belastingen

Bij sommige bedrijven zorgt het al dan niet mogen ontvangen van relatiegeschenken tot discussies of vragen. De relatiegeschenken van Xelboo  liggen in de meeste gevallen onder de bedragen van belasting wetgeving of interne regels bij bedrijven. Deze regels zijn er om te voorkomen dat relatiegeschenken als omkoping worden gezien.

Kleine geschenken onderhouden de vriendschap. Daarom zijn de stuksprijzen concurrerend met ‘ gewone’ relatiegeschenken. De impact op uw relatie is echter veel groter dan bij standaard relatiegeschenken.

Dat is wat Xelboo bedoelt met de toegevoegde waarde van relatiegeschenken!

You may also like...

Share