[wpml_language_selector_widget]
TYPISCH Nederlandse
RELATIEGESCHENKEN
Molentje-Xelboo-wit

Op zoek naar een onderscheidend relatiegeschenk?

Relatiebeheer is een echte kunst. Met een persoonlijk, waardevol relatiegeschenk koestert u uw relatie. Dutch design is een smaakvolle keuze om uw waardering te uiten.

Xelboo maakt en ontwerpt bijzondere en unieke maatwerk relatiegeschenken (tailor made). Zo kunnen we kleine schilderijtjes of beschilderde kunstklompjes maken volgens uw wensen, bijvoorbeeld in bedrijfskleuren of met een logo.

Wij zijn een trotse vertegenwoordiger van oorspronkelijke Nederlandse kunst en leveren de hoogste kwaliteit kunst. We staan voor een perfecte kwaliteit en leveren al onze relatiegeschenken met een certificaat van echtheid.
Onze relatiegeschenken zijn een blikvanger op kantoor en thuis.

Zo verzorgen wij een GEPERSONALISEERD RELATIEGESCHENK >
it was always you from the start

Handgemaakte houten klompen

door LbethO Art

Liesbeth Oudshoorn van Lbetho Art ontwerpt bijzondere klompen, die een feest voor het oog zijn. De designs zijn kleurrijk, speels en uniek, en maken een onvergetelijke indruk als zakelijk of privé- relatiegeschenk

Bekijk een voorbeeld van gepersonaliseerde klompjes als relatiegeschenk, of:

Molentje-Xelboo-wit

Celebrations zijn kleine schilderijtjes (20:20cm) door Liesbeth Oudshoorn van LbethO Art. Een uitstekend relatiegeschenk om uw waarderen te laten zien. LbethO kan uw logo, bedrijfskleuren en waarden verwerken in haar unieke kunst.

Kunst met een verhaal